världens största gräl

Mitt största bråk med folk i min egen ålder inträffade i fyran. Det var kaos. Killarna mot tjejerna om världens största grej. Min kompis hade en hemlis. VÄRLDENS STÖRSTA HEMLIS som ingen fick veta, men en av killarna fick veta och så började det sprida sig. Tills alla visste och min kompis började gråta. Helt plötsligt var det krig. Tjejerna som försökte bevara hemlisen mot killarna som ville sprida den. Min uppgift var att hänga med killarna för att om dom tjallade skulle jag slå dom. Fan så jävla gangsta. Synd att fröken skällde på mig sen för att jag uppenbarligen hade "hotat" killarna, skrämt dom och sagt att jag skulle slå dom, vilket man inte fick. Så dom hade tjallat på mig istället. Jävla mesar.

(Hemlisen: Hon hade gjort henne och hennes pojkvän hon hade då (10 år) på the sims. Sedan hade hon och en annan klickat på "Myspys". Ingen kunde någonsin få veta.)
#1 / / Karin (igen hehe):

om man ska betala medlemsavgift men är en liten fattig tjej så man bara har råd till en av sidorna. Statist.se eller filmcafe.se VAD ÄR BÄST? kram!

#2 / / matzo:

hahahaha vem???

#3 / / lycke:

haha du är rolig :)

#4 / / julia:

hahaha... åh